THE LINK BETWEEN FOOD PROCESSING AND FOOD QUALITY: CAN WE GO BEYOND THE OBVIOUS?
EVIDÊNCIAS SOBRE A INFORMAÇÃO NO RÓTULO DOS ALIMENTOS: A CIÊNCIA DO CONSUMIDOR CAPACITANDO ESCOLHAS SAUDÁVEIS E SUSTENTÁVEIS
ACTIVE STRATEGIES TO SUSTAIN AGRICULTURE, FOOD SECURITY, AND HEALTH
INSTRUMENTO INOVADOR PARA ANÁLISE DE VITAMINAS LIPOSSOLÚVEIS, COLESTEROL, GORDURA TOTAL E BRUTA.
APRESENTAÇÃO ORAL
INTERVALO
NOVEL TOOLS FOR THE SYNTHESIS OF NATURAL FLAVOR COMPOUNDS
SIMULAÇÃO DA DIGESTÃO IN VITRO E OS DESAFIOS ANALÍTICOS: COMO AVALIAR OS RESULTADOS?
AN UPDATE OF EXISTING KNOWLEDGE OF THE BENEFITS ASSOCIATED TO DIETARY FLAVANONES CONSUMPTION
RETHINKING PLANTS AS EXCELLENT SOURCES OF HEALTH AND WELLNESS–PROMOTING COMPOUNDS: INSPIRED BY NATURE AND SCIENCE
APRESENTAÇÃO PÔSTER
SESSÃO DE PÔSTER EIXOS TEMÁTICOS AS, CN E CS
ALMOÇO
PROBIOTICS AS MODULATORS OF THE INTESTINAL METABOLOME IN THE TREATMENT OF COLORECTAL CANCER
EIXO MICROBIOTA–INTESTINO–CÉREBRO E SUA CONEXÃO COM A SAÚDE MENTAL
BIOACTIVE COMPOUNDS IN SNACKS THE CHALLENGE FOR A HEALTHY FOODS
DESENVOLVIMENTO SUSTENTÁVEL DE ALIMENTOS FUNCIONAIS PARA PREVENÇÃO DO DECLÍNIO COGNITIVO
FATORES AMBIENTAIS NA PROGRAMAÇÃO METABÓLICA
GUT MICROBIOTA METABOLISM OF (POLY)PHENOLS MODULATES THEIR HEALTH EFFECTS
THE ROLE OF FOOD STRUCTURE IN GASTRIC EMPTYING RATE, ABSORPTION AND METABOLISM
MICROBIOTA E OBESIDADE
SESSÃO DE PÔSTER EIXOS TEMÁTICOS BB E ET
CERIMÔNIA DE ABERTURA
End
Latin American Symposium on Food Science and Nutrition - SLACAN uses Galoá to painless manage and increase the impact of the event.