INTERVALO
ALMOÇO
CERIMÔNIA DE ABERTURA
THE LINK BETWEEN FOOD PROCESSING AND FOOD QUALITY: CAN WE GO BEYOND THE OBVIOUS?
ACTIVE STRATEGIES TO SUSTAIN AGRICULTURE, FOOD SECURITY, AND HEALTH
NOVEL TOOLS FOR THE SYNTHESIS OF NATURAL FLAVOR COMPOUNDS
AN UPDATE OF EXISTING KNOWLEDGE OF THE BENEFITS ASSOCIATED TO DIETARY FLAVANONES CONSUMPTION
EVIDÊNCIAS SOBRE A INFORMAÇÃO NO RÓTULO DOS ALIMENTOS: A CIÊNCIA DO CONSUMIDOR CAPACITANDO ESCOLHAS SAUDÁVEIS E SUSTENTÁVEIS
INSTRUMENTO INOVADOR PARA ANÁLISE DE VITAMINAS LIPOSSOLÚVEIS, COLESTEROL, GORDURA TOTAL E BRUTA.
SIMULAÇÃO DA DIGESTÃO IN VITRO E OS DESAFIOS ANALÍTICOS: COMO AVALIAR OS RESULTADOS?
RETHINKING PLANTS AS EXCELLENT SOURCES OF HEALTH AND WELLNESS–PROMOTING COMPOUNDS: INSPIRED BY NATURE AND SCIENCE
BIOACTIVE COMPOUNDS IN SNACKS THE CHALLENGE FOR A HEALTHY FOODS
APRESENTAÇÃO ORAL
GUT MICROBIOTA METABOLISM OF (POLY)PHENOLS MODULATES THEIR HEALTH EFFECTS
THE ROLE OF FOOD STRUCTURE IN GASTRIC EMPTYING RATE, ABSORPTION AND METABOLISM
EIXO MICROBIOTA–INTESTINO–CÉREBRO E SUA CONEXÃO COM A SAÚDE MENTAL
FATORES AMBIENTAIS NA PROGRAMAÇÃO METABÓLICA
MICROBIOTA E OBESIDADE
DESENVOLVIMENTO SUSTENTÁVEL DE ALIMENTOS FUNCIONAIS PARA PREVENÇÃO DO DECLÍNIO COGNITIVO
APRESENTAÇÃO PÔSTER
SESSÃO DE PÔSTER EIXOS TEMÁTICOS AS, CN E CS
SESSÃO DE PÔSTER EIXOS TEMÁTICOS BB E ET
PROBIOTICS AS MODULATORS OF THE INTESTINAL METABOLOME IN THE TREATMENT OF COLORECTAL CANCER
End
Latin American Symposium on Food Science and Nutrition - SLACAN uses Galoá to painless manage and increase the impact of the event.