ALL (GUT) MODELS ARE WRONG, SOME ARE USEFUL? A SUGGESTED STRATEGY FOR APPLYING IN VITRO GUT MICROBIOTA MODELS IN FOOD SCIENCE
Almoço
A PESQUISA COMO BASE PARA INOVAÇÃO E DESENVOLVIMENTO TECNOLÓGICO E SOCIAL
SESSÃO SOLENE DE ABERTURA
BOAS-VINDAS AO 16° SLACAN - SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO
BIOACTIVE COMPOUNDS, ADIPOCYTES AND OBESITY: NEW FRONTIERS FOR RESEARCH?
A GLICAÇÃO DE PROTEÍNAS E SEU IMPACTO NA SAÚDE HUMANA
MICROBIOTA, AUTISMO E SAÚDE MENTAL: UMA NOVA FRONTEIRA DA NEUROCIÊNCIA
IMPACTO SOCIAL DA PÓS-GRADUAÇÃO
EFFECT OF REPLACING ANIMAL FOODS WITH PLANT-BASED PROCESSED FOODS: WHAT DO WE KNOW FROM HUMAN INTERVENTION STUDIES?
PEPTÍDEOS BIOATIVOS DE LEGUMINOSAS E SEUS EFEITOS SOBRE A HIPERCOLESTEROLEMIA
IDENTIFICATION OF UNUSUAL PHASE II AMINO ACID CONJUGATES (POLY)PHENOL METABOLITES BY UPLC-IMS-QTOF-HRMS
WHEAT STARCH MODIFICATION ENHANCES 3D-PRINTED RED PROPOLIS GELS FOR DYSPHAGIA DIETS: PHENOLIC PROFILE AND BIOACTIVITIES DURING IN VITRO DIGESTION
ELECTRONIC NOSE AND CHEMOMETRICS APPLICATION FOR PROPOLIS DIFFERENTIATION
BIODIVERSIDADE BRASILEIRA: UMA OPORTUNIDADE PARA APLICAÇÕES INDUSTRIAIS E PROMOÇÃO DA BOA NUTRIÇÃO, SAÚDE E BEM-ESTAR
SESSÃO DE PÔSTER - EIXO FQ + Coffee Break
SESSÃO DE PÔSTER - EIXOS FQ, FP, AS E CS + Coffee Break
Fim
16° SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO - SLACAN utiliza o Galoá para simplificar a gestão e aumentar o impacto do evento.